Top 10 mooiste assieraden, gekozen door onze klanten

Top 10 mooiste assieraden, gekozen door onze klanten

Top 10 mooiste assieraden, gekozen door onze klanten

Het verliezen van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Veel mensen zoeken naar manieren om de herinnering aan hun geliefde dichtbij te houden. Assieraden bieden een prachtige en discrete manier om een klein beetje as van een dierbare bij je te dragen. Deze sieraden zijn er in allerlei ontwerpen die variëren van eenvoudig en elegant tot meer gedetailleerd en symbolisch. In deze blog bespreken we de top 10 mooiste assieraden, gekozen door onze klanten.

1. Zilveren ashanger kruisje (925)

Zilveren Ashanger Kruisje (925)Het zilveren kruisje is een klassiek en tijdloos symbool dat troost en spiritualiteit biedt. Deze ashanger is gemaakt van sterling zilver (925) en heeft een subtiele uitstraling, wat het een populaire keuze maakt bij klanten. Het kruisje symboliseert hoop en eeuwig leven. Het is een prachtig sieraad voor wie zijn of haar geloof wil eren, terwijl ze hun dierbare dicht bij zich houden.

2. Zilveren ashanger hart large (925)

Zilveren ashanger hart Large (925)Het hart staat al eeuwenlang symbool voor liefde. Deze zilveren ashanger in de vorm van een hart is een prachtige manier om die liefde te blijven voelen. Dit assieraad is gemaakt van 925 sterling zilver en biedt ruimte voor een kleine hoeveelheid as. Deze hanger biedt een elegante en liefdevolle manier om een dierbare altijd dichtbij te dragen.

3. Zilveren assieraad buisje

Zilveren assieraad buisjeHet buisje combineert moderne vormgeving met functionaliteit. Dit stijlvolle assieraad heeft een strakke, minimalistische look en biedt de mogelijkheid om as in een discrete vorm bij je te dragen. Dit sieraad is uniek en geliefd bij klanten die van een subtiel en eigentijds design houden.

 

4. Vergulde ster ashanger (RVS)

Vergulde ster ashangerDeze stervormige ashanger van roestvrij staal met een vergulde afwerking straalt elegantie uit. De ster staat symbool voor verlichting, hoop en herinnering. Dit assieraad is perfect voor wie een speciaal en opvallend sieraad zoekt dat niet alleen stijlvol is, maar ook een moois symboliek met zich mee brengt.

 

5. Zilveren ashanger ster (925)

Zilveren ashanger Ster (925)Dit zilveren stervormige sieraad, gemaakt van hoogwaardig sterling zilver, is een van de favorieten van onze klanten. De ster is een krachtig symbool dat ook wordt geassocieerd met verlichting en inspiratie. Deze hanger is subtiel en heeft een krachtige symboliek. Het een populaire keuze voor mensen die hun dierbare op een respectvolle manier willen herdenken.

6. Kruis ashanger (RVS)

Kruis ashanger (RVS)Dit roestvrijstalen kruis biedt een moderne kijk op een eeuwenoud symbool. De robuuste en toch verfijnde uitstraling van deze ashanger maakt het een topkeuze voor wie van eenvoud en symboliek houdt. Het kruis staat voor kracht, bescherming en geloof. Het RVS-sieraad is duurzaam en elegant tegelijk.

 

7. Vergulde levensboom ashanger (RVS)

Goud vergulde levensboom ashanger (RVS)De levensboom is het symbool van groei, kracht en verbinding. Deze vergulde ashanger van roestvrij staal is geliefd bij klanten vanwege de betekenis die het met zich meebrengt. De gedetailleerde levensboom staat centraal in het ontwerp, waardoor het een prachtig gedenksieraad is voor wie de cirkel van het leven wil eren.

8. Infinity ashanger met zirkonia (RVS)

Infinity ashanger zirkonia (RVS)Het infinity-symbool, ofwel oneindigheid, staat voor eeuwigheid en onvoorwaardelijke liefde. Deze prachtige RVS ashanger, versierd met zirkonia steentjes, combineert betekenis met sprankelende elegantie. Dit sieraad is perfect voor wie op zoek is naar een elegante manier om de liefde voor een dierbare op een blijvende manier bij zich te dragen.

9. Zilveren Infinity ashanger met zirkonia (925)

Zilveren infinity ashanger met zirkonia (925)Dit zilveren infinity assieraad heeft dezelfde symboliek als het RVS-model, maar van 925 sterling zilver en sprankelende zirkoniasteentjes. Het zilveren infinity symbool staat voor de oneindige liefde en band die je blijft voelen, zelfs na het overlijden van een dierbare.

 

10. Zilveren ashanger ster met zirkonia (925)

Zilveren Ashanger Ster met Zirkonia (925)Deze schitterende zilveren sterhanger is afgewerkt met kleine zirkoniasteentjes die een subtiele schittering geven. Dit assieraad combineert elegantie met symboliek en is populair bij klanten die houden van een stijlvol en sprankelend sieraad. De ster staat vaak symbool voor hoop en herinnering. Deze hanger biedt een tastbare manier om die herinnering aan je overleden dierbare levend te houden.

Waarom voor assieraden kiezen?

Assieraden bieden een prachtige manier om een dierbare dicht bij je te dragen, zowel fysiek als emotioneel. Elk sieraad in onze top 10 lijst heeft een unieke betekenis en stijl, wat betekent dat er voor iedereen iets passends te vinden is. Of je nu de voorkeur geeft aan een subtiele, symbolische hanger of een sprankelend en opvallend stuk, assieraden bieden een blijvende herinnering aan de mensen die we koesteren.

Veelzijdigheid en stijl

De verscheidenheid in materialen, zoals goud, zilver en roestvrij staal maakt het mogelijk om een sieraad te kiezen dat past bij jouw persoonlijke stijl en voorkeur. Of je nu de voorkeur geeft aan een klassiek symbool zoals het kruis of kiest voor een modern ontwerp zoals de Infinity, deze sieraden zijn ontworpen om zowel stijlvol te zijn als symboliek uit te dragen.

Tip! In het artikel over assieraden, symboliek, materialen en uiteenlopende stijlen beschrijven we wat er allemaal nog meer mogelijk is op het gebied van assieraden.

Persoonlijk en intiem

Wat assieraden zo bijzonder maakt, is de mogelijkheid om een klein deel van de as van een dierbare op een intieme manier bij je te dragen. Dit biedt niet alleen troost, maar creëert ook een blijvende band die altijd dichtbij is, waar je ook gaat.

Ben je op zoek naar een persoonlijk assieraad? Bij ons vind je een breed scala aan prachtige assieraden die je helpen om de herinnering aan een dierbare op een bijzondere manier te koesteren. Elk sieraad is zorgvuldig ontworpen en kan worden gedragen als een blijvende herinnering aan de geliefde die je mist. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om een assieraad op maat te laten maken. Op de pagina over het op maat maken van assieraden vind je hier meer informatie over.

Heb je na het lezen van deze blog nog vragen, opmerkingen of mis je bepaalde informatie? We helpen je graag verder! Neem gerust contact met ons op via het contactformulier en we staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden of je verder te ondersteunen.